de la
42 €
/ persoana / noapte

Detalii

Localizare: Porto-Galini Seaside Resort & Spa este un frumos hotel de patru stele, situat de-a lungul coastei de est a insulei Lefkada, la 12 km de orașul Lefkada și la 4 km de satul popular Nydri, proiectat pentru a oferi un confort maxim, servicii excelente și oportunități de petrecere a timpului liber vizitatori.

Facilitati hotel: Facilitățile hotelului includ 3 terenuri de tenis, o sală de gimnastică cu vedere la mare, 2 piscine în aer liber, 3 restaurante, 2 baruri, centru spa și wellness cu 2 piscine interioare – una încălzită, 2 saune, baie cu aburi, Jacuzzi, un pavilion Yoga, teren de volei pe plajă, șezlonguri pe plajă, loc de joacă pentru copii. Și adăugând la toate acestea, accesul WiFi pentru entuziaștii de internet, accesibil în majoritatea zonelor.

Dotari camere: Camerele standard sunt situate în aripa renovată a insulei (renovată în 2004). Ele sunt spațioase și pot găzdui până la 3-4 persoane.Majoritatea camerelor superioare sunt situate în “noua aripă” a hotelului. Există, de asemenea, câteva camere superioare în aripa renovată “tip insulă”. Camerele superioare pot găzdui până la 4 persoane. Apartamentele sunt situate în “noua aripă” a stațiunii și includ (2) camere separate, un dormitor și o cameră de zi. Toate camerele și suitele au acces la un balcon sau la o verandă.

Cerere oferta personalizata

Checkin:

Checkout:


Nr. camere:
Nr. adulti:
Nr. copii:
Varste copii

 

 
 
Nume:
Email:
Telefon:

Oferte LAST MINUTE

Oferte asemanatoare