Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.zemertravel.ro

Prin accesarea sau utilizarea website-ul www.zemertravel.ro, acceptati implicit termenii si conditiile de mai jos:

• Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

• Acest website este detinut si administrat de S.C. Zemer Travel S.R.L.

• Agentia de turism Zemer Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din website si informatiile primite din agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite din agentie.

Drepturile utilizatorului

 • Utilizatorul www.zemertravel.roare dreptul sa vizualizeze site-ul, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport fizic si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, noncomerciale.
 • Continutul site-ului www.zemertravel.roeste proprietatea S.C.ZEMER TRAVEL S.R.L. ,si nu poate si folosit sau prelucrat de catre terti,decat cu acordul scris al societatii.

Obligatiile utilizatorului site-ului www.zemertravel.ro

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dumneavoastra.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dumneavoastra .sau turistiipe care ii reprezentati;; 
 • nu aveti dreptul sa utilizati site-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomerciala unei singure copii a informatiei continuta in site;.

Utilizatorul site-ului www.zemertravel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul website-ului.
Utilizatorul site-ului www.zemertravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.zemertravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre S.C.ZEMER TRAVEL S.R.L. la adresa office@zemertravel.ro

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.zemertravel.ro 

Cererile de rezervare trimise prin intermediul site-ului vor fi considerate drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Completarea formularului nu reprezinta o rezervare ferma, aceasta se va efectua numai in urma platii unui avans si a semnarii Contractului de servicii turistice. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea furnizorilor.

Termenii si conditiile furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site. Termenii furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura, care vor fi incluse in Contractul de servicii turistice. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Agentia nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport/ terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale si garantii.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Zemer Travel SRL pentru detalii complete.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Rezervarile se efectueaza numai dupa plata unui avans sau a sumei integrale (in functie de conditiile ofertei sau de momentul plecarii).In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri sau de momentul plecarii, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat,. Plata se face in baza unei facturi fiscale emise de agentie si transmisa pe e-mail. Modalitatile de plata acceptate de agentia noastra sunt: plata la sediul agentiei (numerar), transfer bancar sau depunere numerar in in contul Zemer Tavel SRL,Se accepta plati atat in lei, cat si in euro, transformarea din euro in lei se face la cursul Bancii Transilvania din ziua platii

Zemer Tavel SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Zemer Tavel SRLL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Zemer Tavel SRLL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris  Zemer Travel SRL despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Zemer Travel SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Zemer Travel SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Zemer Travel SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.zemertravel.ro   este un website cu continut informativ. Zemer Travel SRL  nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatilor.

Informatiile furnizate ne-au parvenit de la furnizori, hoteluri etc in momentul editarii, insa pot suferi modificari despre care nu am fost anuntati. Zemer Travel nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe website. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Zemer Travel.

 Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Zemer Travel. Zemer Travel nu va putea fi considerata raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului ZemerTravel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Zemer  Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori. Zemer Travel nu isi asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

• Modificari in termenii si conditiile de utilizare : Zemer Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul website-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest website. Utilizarea website-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

• Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Zemer Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

• Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului       Zemer Travel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

Zemer Travel SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Zemer Travel  SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.zemertravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate

 Prelucrarea datelor cu caracter personal :

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Zemer Travel  S.R.L.

Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor pentru care v-au fost cerute datele respective. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Zemer Travel S.R.L. care se ocupa de efectuarea rezervarilor si inregistrarea documentelor financiare.

 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la  Zemer Travel, Str. G-ral Cerchez Nr.2, Jud.Vaslui. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.

Utilizatorii site-ului www.zemertravel.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

 prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: office@zemertraavel.ro

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Zemer Travel SRL, puteti accesa site-ul www.zemertravel.ro  sectiunea Politica de confidentialitate.